Een eigen App vanaf 19 euro per maand. De Italiaanse firma #AppsBuilder maakt het mogelijk.






















Gast Blog door Werner Spawns
Strategische consultants en partners Cool Minds
De laatste twee jaar explosief gestegen, het aandeel van smartphones goed voor minder dan 54%. In 2012. Een van de twee mensen dan ook een telefoon in je zak hebt, kun je surfen op het internet. Als je bedenkt dat in Nederland zo'n 22 miljoen mobiele aansluitingen dan zijn we meer dan 11 miljoen mobiele telefoons hebben in staat zijn om samen te werken.
De gemiddelde tijd dat we in Nederland op een mobiele telefoon al meer dan 75 minuten per dag besteden. In die tijd lezen we de e-mail, surfen op het internet en we zijn werken we aan onze sociale netwerken. Daarnaast zijn we meer op apps. We maken gebruik van apps voor nieuws, naar de weersvoorspellingen, banken, of gewoon aan te bieden voor een spel te volgen. Het gebruik van applicaties, die bekend staat apps is zeer interessant.
Waarom zijn steeds meer ondernemers app? Het antwoord is eenvoudig. Ten eerste, je bent letterlijk in je zak uw klanten en klanten om te gebruiken binnen een jaar, omdat de smartphone als uitgangspunt voor al hun internet business. Of het nu gaat informatie verzamelen, boodschappen doen, het lezen van de berichten, het bepalen van een route, het boeken van reizen of het vinden van een andere auto, mobiel, en dus het begint allemaal met de smartphone. Een goede indicator is het aantal downloads van de Apple Store. Van het begin tot vandaag, een totaal van meer dan 25 miljard! Downloads van toepassingen zijn geweest. Maar de snelle groei van het gebruik van applicaties wordt nog duidelijker als je weet dat dit 25 miljard, zijn er 10 miljard downloads in de afgelopen 10 maanden.
De verwachtingen op de uitgaven in verband met de mobiele telefoon is enorm. In de afgelopen jaren, mobiele handel, met meer dan 300%. In het jaar 2014 zal naar verwachting meer dan 44 miljard transacties via smartphones. Klanten zijn dan ook klaar voor de ondernemers hebben nu een app. Wanneer toepassingen zijn zo belangrijk, waarom heeft geen zakelijke app? De belangrijkste reden voor de hoge ontwikkelingskosten. Tot nu toe zijn er beperkte toepassingen voor zowel de iPhone en ontwikkelde Android-telefoons. Typische bedragen voor eenvoudige toepassingen waren snel bij 6.000 tot € 7.000 een platform waar de uiteindelijke kosten kunnen oplopen tot een veelvoud daarvan. Deze bedragen zijn buiten het bereik van het MKB.
Ik dacht, "wat zou er gebeuren als een aanvraag in om goedkope ontwikkelen." In mijn zoektocht naar de oplossing kwam ik een antwoord in de vorm van apps bouwer. Apps Builder is een Italiaanse start in 2010. Het succes van deze aanpak van Milaan werd al snel opgepikt door het opnemen van CNET, Wired en The Next Web The Inquirer. De financiële basis is versterkt door de komst van een aantal Italiaanse venture capitalist en een Italiaanse jongen droom kwam uit. In de tussentijd zagen meer dan 20.000 apps Builder applicaties voor hun rekening. De startup is snel uitgegroeid tot een club met goede technici die ontwikkeld zorgen voor een continue stroom van innovatie op het platform. Apps Builder werkt met een organisatie waarin landen, elk land heeft zijn eigen exclusieve dealers. Met hoofdkantoor in Nederland, het internet bedrijf in Leeuwarden Cool Minds. Cool Minds getraind op basis van de toepassing en kan in de uitvoering en service ondersteuning.
Wat u kunt doen met apps bouwer? Het is een internettoepassing voor Software as a Service (SaaS), zo eenvoudig dat je je eigen gebaseerde applicatie te configureren. Simpelweg door te trekken verschillende pagina's met bronnen van informatie en download de juiste videokaart. Dus binnen een paar uur, een aparte app, en het mooie is dat je niet alleen een app voor de iPhone, maar ook voor de iPhone, Android, Android tablet, Windows Phone en mobiele webapp. En dat is nog maar met een druk op de knop! U maakt uw app, te ondertekenen en de site is de rest, zoals het opslaan van uw gegevens, meldt u zich in de winkels en je kunt zelfs controleren uw configuratie. In aanvulling op de uitgebreide functionaliteit Builder applicaties veel aandacht aan het ontwerp mogelijkheden. U kunt bijna alle elementen van uw app styling. Tot slot, de ontwikkelaars van apps bouwer veel tijd en aandacht voor de aankondiging van de app in de verschillende app stores. Dit is een belangrijk proces. Zodra u bent ingelogd in de applicatie, kan het de eerste keer tussen de 10 en 15 dagen zijn, dan kunt u altijd updaten van de applicatie en direct na het opslaan van de veranderingen beschikbaar. Alle configuratie en inhoud worden opgeslagen, met inbegrip van wijzigingen in de cloud. Dit betekent dat elk werk van de inhoud van uw app, je kunt aanpassen. Naast je eigen uren zijn het ergste voor de zeer lage kosten 19 € per maand, u al een app voor alle belangrijke platformen. Applicaties bouwer in Nederland. De Cool Minds gevestigd in Leeuwarden is de exclusieve distributeur en ondersteuning ondernemers met advies, training en service.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar